İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" kapsamında, okulumuz ilkokulu öğrencileri arasında İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışması düzenlenmiştir. Bu yarışmaya katılan öğrencilerimizin ezbere okuyuşları okulumuz Sınıf Öğretmenleri Nilgün TUNCEL ve Duygu CESUR tarafından dinlenip değerlendirilmiştir. Bunun neticesinde dereceye giren öğrencilerimiz şu şekilde derecelendirilmiştir:

1.Ecrin YILDIRIM  4-A Sınıfı

2.Elif Ziyşan YILDIRIM 3-B Sınıfı

3. Meryem ASLAN 3-B Sınıfı

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"nda okulumuzu birinci olan öğrencimiz Ecrin YILDIRIM temsil edecektir.

Öğrencilerimizi okulumuz içi yarışmada aldıkları dereceden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.