Silivri Fatih İlkokulu
Semizkumlar Mah. Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Lojmanları

VİZYON

Silivri Fatih İlkokulu: Ögretmenler, veliler ve biz idareciler olarak hepimiz ogrencilerimizin daha iyi ortamlarda en guzel sekilde yetismeleri gerektigine inaniyoruz ve bunun icin her turlu fedakarliga hazir oldugumuzu ogrencilerimize hissettirmekteyiz. En büyük amacimiz: Ogrencilerimizin bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere acik, cevre ve ulke ihtiyaclarýna uygun, metotlu calisan, surekli olarak gelisen ve yenilesen, bir ust ogrenime devam etmek icin hazirlanan, maddi ve manevi bakimdan donatilmis, etkili, cagdas, demokratik ve laik bireyler olarak yetismelerini saglamaktir.

MİSYON

Silivri Fatih Ilkokulu olarak: Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranısları kazanmalarını,Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,Çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,Liderlik özelliklerinin yani sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak amacımızdır.

Öğretim Şekli :TAMGÜN

TAMGÜN