KADROMUZ

Ş. BURCU TANIR - Sınıf Öğretmeni

11 Haziran 1983 tarihinde İstanbul Cihangir’de doğdum. Babam Samsun’lu olduğu için Samsun’da büyüdüm. İki kardeşiz, benden büyük bir ablam var. İlkokulu Samsun Necatibey İlkokulunda, ortaokulu Samsun Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulunda, liseyi de Mithatpaşa Lisesinde okudum. Üniversite eğitimimi 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladım. İlk olarak Iğdır Tuzluca Namık Kemal İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandım. Yarım dönem görev yaptıktan sonra evlendim eş durumu tayini ile Iğdır Yaycı Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda 2 yıl görev yaptım. Ardından Iğdır Mehmetçik İlkokulunda 1 yıl daha görevimi yaptım ve 2008 yılında İstanbul Silivri Fatih İlkokuluna eş durumu tayini ile geldim ve halen buradaki görevimi sürdürmekteyim. Evli ve bir kız çocuğu annesiyim.