KADROMUZ

Doğan HAYTA - Okul Müdürü

Malatya da doğdum. İlkokulu Malatya Akçadağ Yatılı Bölge okulunda bitirdikten sonra sırasıyla, Ortaokulu Malatya Atatürk Ortaokulunda, Lise öğrenimimi ise Akçadağ Öğretmen Lisesinde tamamladım. Üniversiteyi Edirne Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde okudum. Çalıştığım kurumlar sırasıyla Ardahan(Merkez) Bayramoğlu Köy İlkokulu, Silivri Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Silivri Turgut Reis İlköğretim Okulu, Silivri 75 Yıl İlköğretim Okulu Kurucu Müdür olarak, Abdullah Akbulut İlköğretim Okulu Müdür Vekili, Silivri Çanta 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Kurucu Müdür, Silivri Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı, Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı, Silivri Çanta 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı ve Silivri Fatih İlkokulu/Ortaokulu´ nda Müdür olarak görev yapmaktayım.

E-Posta