E TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİ

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü e-Twinning faaliyetleri kapsamında Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen okullarımız, eTwinning farkındalığı oluşturan öğretmenlerimiz, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törende onurlandırıldı.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İpek Akşehirlioğlu ve Cem Akşehirlioğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Okulumuz STEMLE ÖĞRENİYORUM GELECEĞİMİ KODLUYORUM" projesi ile Avrupa Kalite Etiketi ve  Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Törene ödülünü  almak üzere  4-A Sınıf Öğretmeni Nilgün TUNCEL katılım sağlamıştır. Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

21-12-202021-12-2020